Nyheter20.09.2004: Ting i gjære
Grunnen til den store stillheten i sommer har vært lite aktivitet på fronten. Vi prøver nå å planlegge hva vi skal dra igang utover høsten, og smått og godt er i vente!
20.05.2004: Neste Cløbb HBOB, med Cue to Recall og superJupiter
Da er vi klare igjen med nye konserter, og denne gang får vi besøk av to band som tidligere har gjort stor suksess hos oss. Fredag 28. mai entrer både Cue to Recall og superJupiter scena igjen til stormende jubel!
Les mer under "Cløbb HBOB"

superJupiter

Cue to Recall
02.04.2004: Endelig er bildene her!
Bildene fra konsertene med Panzerveps og Datarock er nå klare og kan ses under "Bilder".
Vi passer også på i samme slengen å takke begge band for en herlig konsertkveld, og for innsatsen.19.02.2004: HBOB presenterer stolt
,i samarbeid med UKA i Halden, en kveld i den elektroniske musikkens navn! På scena denne kvelden står to band, nemlig Panzerveps og Datarock!

Les mer under "Cløbb HBOB"!13.01.2004: Mye i vente fra HBOB utover!
Vi har mye på plakaten nå utover våren hva angår arrangementer. Noe er spikra og noe er ikke, og vi venter litt med å gjøre ting offisielt siden ikke alle detaljene er bestemt ennå. Men siden det har vært litt labert med nyheter i det siste så er det vel greit å vite at vi fortsatt er oppegående!

Herr minimal og herr monoton skal forøvrig være gjeste-djer på førstkommende Kjettersk kjeller, sjekk ut hjemmesiden deres for å finne ut mer!26.11.2003: Bilder fra superJupiter-konserten er lagt ut
Jeg skal også se å få fiksa de lenkene/bildene som ikke funker så snart jeg får tid!23.11.2003: Vi takker superJupiter
..for en meget bra konsert. De ga jernet og leverte en topp konsert for de fremmøtte denne kvelden. Et høydepunkt var låta "Donkey Kong Joe", og flere av de som var der går nok og nynner på den fortsatt! Velkommen tilbake skal dere være!04.11.2003: Releaseparty på Cløbb HBOB!
Torsdag 20. november avholder vi releasekonsert med superJupiter i anledningen at de slipper sin nye EP!
Les mer under "Cløbb HBOB"!

Et helt hverdagslig bilde av superJupiter, tatt med skjult kamera.9.9.2003: Nok en grunn til å glede seg til OSF!
Ja, da er det klart at Herr Monoton fra HBOB skal være DJ på Oslo Synthfestival! Sammen med et par andre DJs og bl.a Apoptygma Berzerk og Welle:Erdball skal han stå for øregodis denne kvelden. Sjekk ut mer på OSF sin hjemmeside.14.8.2003: Nytt utseende på hjemmesiden!
Kommentarer og tilbakemeldinger, takk!?10.8.2003: For en kveld!
Vi vil takke Cue to Recall for en strålende konsert om lørdagen! En herlig stemning og en knallkonsert ble det på de som møtte opp på Cløbb HBOB, og siden vi likte det så godt vil vi nå jobbe videre med konserter på framtidige Cløbb'er! Hvilken vitamininnsprøytning!30.7.2003: FORANDRING I PLANENE!
Konserten med Sweep på Cløbb HBOB 9. august er innstilt! Istedet for Sweep har vi fått futurepopbandet
Cue to Recall fra Oslotraktene til å servere oss en fengende konsert! Bandet har laget en del nytt materiale samt finpusset konsertformen. Vi gleder oss villt!

Cue to Recall poserer foran en kran.28.7.2003: Ikke lenge igjen til Cløbb HBOB!
Nå er det enda en grunn til å glede seg til 9. august! I tillegg til konsert arrangerer vi nemlig også NM I LUFTSYNTH! Da er det bare å støvsuge fingrene og legge seg i hardtrening, det blir garantert ikke seier på walkover!16.6.2003: Dato for neste Cløbb HBOB!
..blir lørdag 9. august! Vi flytter arrangementet til nytt lokale igjen, denne gangen blir det på Studenthuset i Halden. Les mer under "Cløbb HBOB"!2.6.2003: HBOB starter minigolfsesongen
HBOB, representert ved Herr Monoton og Herr Minimal, erklærte i går sommerens minigolfsesong for åpnet! Etter høytidelig spising av hamburger og Mcflurry på Mcdonalds-restaurant bar det avgårde til ny-ureparertbane på festningen. De meteorologiske forholdene kunne ikke vært bedre, ett stikkord: brillefint. To runder ble spilt, og det ble meget jevnt, iallfall moralsk.. Når alle putter var nede, og slag ble telt opp, sto Herr Monoton igjen som vinner av begge rundene med sifrene 45-59 og 52-59. Det skal tillegges at Herr Monoton fikk utdelt både bedre ball og bedre klubbe enn Herr Minimal, som ble avspist med bøyd klubbe og gul ball.. I tillegg hadde Herr Monoton medvind og utrolig flaks på ALLE banene. Herr Minimal, derimot, ble hardt rammet av kosmisk delurisk stråling fra månen ved de fleste anledninger, og vi vet vel alle hvor lett det er å konsentrere seg når dette inntreffer.. Alt i alt, det vanker dermed to halvlitere på Herr Monoton på Cløbb HBOB!18.5.2003: Cløbb HBOB nytt
Vi kan røpe at sommeren ikke blir foruten Cløbb HBOB! Det kommer til å bli minst ett arrangement, men endelig dato er ikke fastsatt ennå. Vi satser også på å arrangere konsert på minst en av dem! Glæd eder!18.5.2003: Bandet HBOB legger synthene et sted der det er mye støv, for å samle nevnte støv..
Vi bestemte i dag at bandet HBOB ikke lenger har noen framtid, da Cløbb HBOB tar opp all tid. Vi vet at mange har ventet i spenning på det første låtmaterialet fra HBOB, samtidig som det ikke akkurat har vært noen hemmelighet at hverken Herr Monoton, Herr minimal eller krebba kan spille eller synge. Noe vi derimot kan (og vil) er å fortsette å bringe tilhengerskarene de fortreffelige Cløbb HBOB-ene vi arrangerer med ujevne mellomrom! Vi vil bruke fremover til å planlegge neste begivenhet, og håper å kunne bringe dere en konsert til neste gang! Så ingen grunn til å fortvile, vi svikter aldri!